Du visar för närvarande Golfsäsongen är igång!

Golfsäsongen är igång!

Nu är äntligen säsongen igång! Vi är glada att meddela att våra ordinarie greener och tees är nu öppna för spel, vilket innebär att det är dags att ge sig ut på banan och njuta av golf på dess bästa. För närvarande spelas utslagen från matta på alla par 3-hål samt hål 9, men så snart vädret tillåter kommer även dessa hål att kunna spelas från ordinarie tees för en ännu mer autentisk golfupplevelse.

För dig som söker en komplett golfupplevelse erbjuder vi också fantastiska golfpaket med boende och restaurangfaciliteter precis vid golfbanan. Oavsett om du är ute efter en golfweekend eller en längre vistelse, så kan vi skräddarsy ett paket som passar dig perfekt. Koppla av och njut av bekvämt boende samtidigt som du har direkt tillgång till banan för att tillfredsställa din passion för golf. Vår restaurang serverar dessutom läckra måltider och förfriskningar, så att du kan ladda upp inför eller efter ditt spel i en mysig och avslappnad atmosfär.

Välkommen till oss på Bjäre Golfklubb!

Lämna ett svar