För allas trivsel

Klubbhuset

På baksidan av klubbhuset finns det tillgång till 6st laddstationer. Konvertering till Tesla finns ej i dagsläget.

I klubbhuset finns hotell & golfreception i samband med vår fina shop.
Fräscha duschar med bastu för både dam & herr. Handdukar finns såklart att låna och det är öppet även när receptionen är stängd

Hjärtstartare finns i receptionen direkt till vänster om dörren. Vid behov av hjärtstartaren ute på anläggningen, vänligen ring vårt nödnummer 0431 – 47 34 34.
Det finns alltid utbildad personal på plats.

Stort Tack till vår generösa medlem Hans Henriksson som skänkt den till klubben!

Banan

Vid frost eller dimma skjuts alla tider framåt.

Kiosken/toaletter finner ni efter hål 2, 9 & 15 möjlighet finns att pausa vid kiosken efter nio hål för att köpa dricka, kaffe, mackor, godis, korv med mera. Detta stopp bör begränsas till 10 minuter. Vid sällskapsspel har spelare som vill fortsätta utan paus efter nio hål har rätt att passera boll som tagit paus.

Hundar är självklart välkomna så länge dom är kopplade.

Vi tillåter endast softspikes på vår bana och anläggning.

Att hyra

Golfbilar

Bjäre GK har 19 eldrivna golfbilar för uthyrning till medlemmar och gäster. För bokning av golfbil, vänligen kontakta oss via mail eller telefon.
Kontakta VD/Klubbchef om ni vill ha tillstånd att köra egen golfbil. Körkort för personbil (behörighet B) krävs för att få köra golfbil.
Pris 18 hål från 400:- . Pris 36 hål från 600:-

Elvagn

Vi har 1st MotoCaddy med scorekortshållare samt paraplyhållare.
Pris 18 hål 100:-

Hyrvagn

Våra lättrullade trehjulingar finns med praktisk förvaringskorg och paraplyhållare. Gratis för både gäster & medlemmar!

Hyrset

Våra hyrset är de senaste modellerna från Titleist.
18 hål 200:-