Välkommen att träna med

Steven Jeppesen

Träna med Steven Jeppesen

Välkommen till Bjäre Golfklubb och vår nya studio!

Nu är vår nya studio klar med all tänkbar modern utrustning för mäta och analysera, sving, bollflykt, klubbor mm.

Hjärtligt välkommen, jag ser fram emot att träffa er på klubben!
/Steven

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte
att ta kontakt med Steven på
steven@bjaregolfklubb.se eller på +46 (0)431 – 47 34 14

Lektioner

Bara en snabb avrostning eller en spellektion med strategi och analys? Klicka här för att se mitt utbud.

Privatlektioner

20 min / 1 person
40 min / 1-2 personer
9 hål spellektion
1 200 kr

Junior på Bjäre GK

Golf ska vara kul oavsett ålder. Jag håller kurser för både nybörjare och elitspelare, klicka här för att läsa mer.

Junior på Bjäre GK

Sommarläger

4 – 7 juli

Snart är det dags för årets juniorläger! Och anmälningarna trillar in och platserna fylls. Boka in 4-7 juli. Vi börjar kl 09:00 och slutar 14:00 respektive dag.

1695:-

I priset ingår fika och lunch varje dag samt en liten present i samband med avslutningen.

Anmälan görs till steven@bjaregolfklubb.se

Sommarlovsträning

Custom Fitting

DU ÄR INTE som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken handicap du har.

Custom fitting

Custom Fitting

Boka lektionstid

med Steven

Logga in med samma uppgifter som du har på ”min golf” golf.se

Golf fitness med Kinexit

Utveckla och maximera dina individuella förutsättningar

Att utveckla och maximera de individuella förutsättningarna för att öka sin sving- och bollhastighet är i dagens golfvärld hetare än någonsin. Kroppens rörelse- och rotationsförmåga är motorn för hela denna utvecklingstrend. Intressant är att alla golfspelare oavsett kön, ålder eller handicap kan förbättra sina förutsättningar. Dessutom ganska snabbt om exakt rätt insatser kopplas på och löpande används.

Med Kinexits snabba screening och individanpassade träningsprogram kan vi tillsammans skapa träningsrutiner som matchas med passande tekniktips till alla våra elever som vill öka på sin slaglängd.

Golfresor med Steven

Kontakta mig gärna om du har några frågor