Välkommen att träna med

Steven Jeppesen

Kurser med
Steven Jeppesen

Träna gärna men gör det säkert

En stor del av Golfsveriges verksamhet har goda förutsättningar att med små förebyggande åtgärder kunna bedrivas som vanligt.

Det är av yttersta vikt att vi följer alla rekommendationer och därför har jag som tränare tagit fram en checklista för dig som elev att ta del av innan en lektion/träning för att minska risken för smittspridning.
• Stanna hemma om du känner minsta symtom som snuva, hosta eller feber
• Tvätta händerna innan och efter lektionen
• Hosta och nys i armvecket
• Undvik att röra ögon, näsa och mun
• Använd gärna handsprit om möjligt
• Undervisningen anpassas för att undvika närkontakt

Vid eventuell sjukdom avvakta minst två dygn efter det att du blivit helt symtomfri innan du bokar en ny lektion.
Under rådande omständigheter uppmanar vi dig att ta med egen utrustning.
Tack för visad hänsyn!

Hjärtligt välkommen, jag ser fram emot att träffa er på klubben!
/Steven

Har ni några frågor eller funderingar så tveka inte
att ta kontakt med Steven på
steven@bjaregolfklubb.se eller på +46 (0)431 – 47 34 14

Lektioner

Bara en snabb avrostning eller en spellektion med strategi och analys? Klicka här för att se mitt utbud.

Privatlektioner

25 min / 1 person
50 min / 1 person
50 min / 2-3 personer
9 hål spellektion
1 200 kr

Junior på Bjäre GK

Golf ska vara kul oavsett ålder. Jag håller kurser för både nybörjare och elitspelare, klicka här för att läsa mer.

Junior på Bjäre GK

Sommarläger

5 – 8 juli
Fika och lunch ingår

Anmälan görs till steven@bjaregolfklubb.se

Sommarlovsträning

14 juli, 21 juli, 28 juli samt 4 augusti är det sommarlovsträning mellan 09:00 – 11:00

Anmälan till respektive träning görs senast dagen innan i receptionen.

Custom Fitting

DU ÄR INTE som andra golfare. Därför ska du inte ha samma golfutrustning som andra golfare. Du ska naturligtvis ha dina klubbor och ditt set anpassat till just din fysik, din sving och ditt spel. Och det gäller oavsett vilken handicap du har.

Custom fitting

Custom Fitting

Boka lektionstid

med Steven

Logga in med samma uppgifter som du har på “min golf” golf.se

Golf fitness med Kinexit

Utveckla och maximera dina individuella förutsättningar

Att utveckla och maximera de individuella förutsättningarna för att öka sin sving- och bollhastighet är i dagens golfvärld hetare än någonsin. Kroppens rörelse- och rotationsförmåga är motorn för hela denna utvecklingstrend. Intressant är att alla golfspelare oavsett kön, ålder eller handicap kan förbättra sina förutsättningar. Dessutom ganska snabbt om exakt rätt insatser kopplas på och löpande används.

Med Kinexits snabba screening och individanpassade träningsprogram kan vi tillsammans skapa träningsrutiner som matchas med passande tekniktips till alla våra elever som vill öka på sin slaglängd.

Golfresor med Steven

Kontakta mig gärna om du har några frågor